02 november 2020

Koncist: Ett 50/50 läge en bieffekt av nådens år 2020!

Trist att behöva läsa. I dagens, morgon blaska. Att utsatta, kvinnor med barn. Inte kan skydda sig, i säkrade kvinnohus. Det här var, i min region. På platsen fanns, det varken fanns lås. Ingen sekretess, inte ett jävla skit?  Helt rent, ur säkerhetssynpunkt. Ska det behöva vara så? Skall brottsoffren, känna sig otrygga. När gärningsmännen går fria? 

Tyvärr, så är det så. Dom boende flyr, för att säkerställa sig själva. Berörda myndigheter. Har varken, kompetent personal. Eller dom rätta verktygen. För att garantera, dom berörda parternas säkerhet. En skrämmande bieffekt, av nådens år 2020.

Nu har man varit, och tagit ytterligare ett covid 19 test. Så nu är det bara, att invänta  ett svar? I mitt fall, handlar det om ett 50/50 läge? Ärligt talat, vet jag faktiskt inte ett skit om vad det blir för provsvar? Så länge, som jag inte vet nåt. Så får jag, fortsatt vara i karantän? Idag och i morgon. Utanför, har blåsten vaknat till liv. Än så länge, en ganska beskedlig vindpust. Fjärran, ifrån dom tropiska monster orkanerna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...