08 november 2020

Rolfhzons personliga huvudbry: Från himmelsk dramatik, till fars dag. Är steget, blott en skönhetssömn bort.

Idag, är det dagen med stort F. Åtminstone, i min yngsta dotters värld. Hon har varit, minst sagt hemlighetsfull under veckan. Har försökt, nystat fram. Vad det blir för något? Denna här söndagen. Som ni alla vet, är det fars dag. Som enligt min, ironiska hustru. Infaller varje dag? Det må så vara. Nu är det som det är. Uppvaktad, blir jag hur som.

 Min hemlighetsfulla dotter, ligger fortfarande och sover. Tydligen, enligt säkra källor. Släckte hon ned, det digitala halv 2 i natt? Vilket är helt okej. Hon är ju ledig och så. Eftersom hon var, med en polare och red. Nästan hela gårdagen. Som även var, kladdkakans dag. Så skall hon gör, en sådan idag istället. Plus en festmåltid. Lite all inklusive känsla, med andra ord. Det är man väl värd, som reklamen säger?

Dessutom, förväntar jag mig. Att mina 3 andra barn, ringer mig idag? Det är väl, det minsta man kan begära? Det vet jag, att dom gör. Tydligen, så inträffade ett väderfenomen under natten? Inget som jag vet om. Det var, troligtvis någon meteorit som hade exploderat. Så hela himlen lystes upp. Tydligen, hela vägen mellan Sundsvall och Tranås? Sån dramatik, missade jag helt. Eftersom, jag var mitt inne i min skönhetssömn. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...