20 februari 2022

Går på som om dagen vore den sista?

Den smått galna cirkusen med svärmors avdankade mobil fortsätter som börjar närma sig åt komedi hållet, denna mobil i från helvetet fortsätter att ge oss närmsta inblandade mer gråa hår än vi någonsin behöver. Räcker det inte med dom som vi redan har herregud? Min killerinstinkta hustru går på som en bulldozer hos teliabutikens personal, men till slut kunde det konstateras att svärmors smått föråldrade mobil https://www.mytrendyphone.se/shop/roliga-fakta-mobiler-266120s1.html har gjort sitt åtminstone i det här jordelivet. Det var ju bara en tidsfråga innan åbäket skulle lägga av, den levde om man så säger på övertid. Som en teknisk konstgjord andning slutet var dock föga överraskande.

Frugan lyckades till slut hitta en annan avlagd mobil med senare datum i gömmorna, som hon i nuläget håller på att leverera. Den stora frågan är och blir om svärmor fixar den? Hon är om man så säger motsatsen till ett tekniskt geni? Håller tummarna även tårna om det kniper på att hela den här smått helvetiska storyn löser sig innan dagens slut? Men eftersom jag vet att hela den här sorgliga mobil historien bara har börjat, så får jag redan nu kalla kårar över hela kroppen.

Motsatsen till slödder?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...