10 juni 2024

En av många små tankar: Som man bäddar får man ligga?

"Tonårsdottern kom hem på sen eftermiddag idag från sin första jobbdag någonsin historiskt sätt, trött men glad herregud man var ju tvungen att vara social hela tiden suck suck. Efter ett par timmars kassajobb där hon verkligen var tvungen att vara social mest hela tiden, så sa hon när hon kom hem att nu går jag direkt upp på mitt rum och blir osocial resten av dagen pronto? I en tonårings liv kanske man är supersocial och chic medialt, sedan blir man osäker som ett asplöv socialt när man träffar levande personer...hahaha, så kan det absolut vara i den bästa av världar? Det var lättare när man ung då fanns det bara apelsinfärgade telefonkiosker utplacerade lite här och var som man matade med 25 öringar, herregud det känns som rena rama 1800-talet. Utvecklingen har sannerligen gått superframåt sedan upptäckten av hjulet på flintatiden, så himla snabbt att dagens flashiga modeller blir stenålder inom en kortare tidsrymd. 


Kanske ska man vara tacksam över att få vara med i den expanderande perioden eller inte som sträcker sig över dom sista 60 åren, ändå säger min son smått ironiskt att vi bara är i början av än ännu störe utveckling? Tja allt förändras snabbare innan man hinner säga flasklock? På tal om något helt annat det gångna EU valet verkar ha varit en enorm och pinsam flopp i Sverige, trots att experterna påstod att detta val var det viktigaste ever? Summan av den kardemumman blir att folk och gemene man skiter blankt i EU och dess politiska kryptiska brickor, utan hellre koncentrerar sig att läsa av regnmätaren i groddammen i bara mässingen? Snacka om jordnära analyser?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...