09 juni 2024

En av många små tankar: Många bäckar små?

"Snart är en fyra dagars lång ledighet till ända, det har gått så fort att man inte har hunnit med? Allt numera går med en rasande fart, så fort man bromsar lite så kan det vara försent? Kan i viss mån hålla med pensionärerna som sällan har tid, därför att den tiden som finns kvar prioriteras eller hur det nu är? För närvarande är man mitt uppe i yrkeslivet ett par år till, sedan får man fördela den tiden som är kvar till sitt eget välbefinnande. Under hela sitt verksamma yrkesliv så har man tänkt på andra, nu är det hög till att tänka på sig själv och sin egna goodfeeling. En vackar dag blir man oavsett om man vill det eller inte beroende utav andra människors uppoffringar?


Men än så länge lever man i nuet och njuter av varje dag man får vara frisk, men som sagt det lär komma en annan dag då man inte är det? Eller som Nalle Puh uttrycker sig: En dag ska vi alla dö, men alla andra dagar ska vi leva. Idag är det EU val och folk lär strömma till valurnorna, men inte jag som redan har förtidsröstat. Det sägs att det här EU valet är det viktigaste någonsin, det kan jag varken kommentera eller dementera? Det viktigaste är att det gynnar Sveriges roll i Europa, där vi som nyblivit Nato land har fått en framträdande position."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...