06 juni 2024

En av många små tankar: Det kommer en morgondag?

"Efter gårdagens stundentfest med några goda uppvaknanden några med kanske något mindre sådana? Ibland har man fått fråga polarna om man hade roligt, oftast har man fått positiva svar ibland har det totalt spårat ut bland dom andra snedseglarna men roligt hade man så länge det varade? Idag firar vi nationaldagen med att frugan har delegerat mig till att städa badrummet dammsuga och våttorka, medans frugan kör finliret med att glida runt med dammvippan och se märkvärdig ut. Hon påstår att det är manligt att dammsuga vilket såklart det kan vara i dom bästa av världar? Men hos oss har vi våra arbetsroller, som till sist mynnar ut i en gemensam förnöjdsamhet. 


Under dagen skall vi blåsa över till goda vänner i ett par timmar, medans tonårsdottern får hit ett par vänninor som skall mysa kvällen natten innan deras sista grundskolavslutning i morgon. Sedan följer ett nytt kapitel ett oskrivet blad i tonårsdotterns liv med ett feriejobb från måndag och 3 veckor framåt, som blir en nyttig inblick i den kommande vuxenvärlden med alltifrån fasta tider frågvisa kunder matlådor bemötande och så vidare. Alla har tyvärr inte dom inbyggda parametrarna utan måste jobba sig till det. Har man som jag sjukt mycket av dom parametrarna så har man koll på läget och kan känna sig trygg med dom."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...