01 juni 2024

En av många små tankar: Ett sorts paradis?

"Frugan pratade livligt i badrummet när hon slängde i kläderna i maskinen. Undrade i min nyfikenhet vem hon pratade så livligt med, kanske hade hon en hemlig mållgan som bara hon visste om? Jag gick vidare men hon fortsatte den livliga konversationen? Kanske ledde det till något gott eller inte? Efter någon timmes trädgårdsjobb varvar jag ned i en synnerligen mållös ställning alltid retar det någon? Tonårsdottern får sova tills hon vaknar, man förstår att hon är trött efter att ha praktiserat en hel vecka på frugans jobb. Minns själv hur det var med nya människor främmande arbetsuppgifter alla intrycken och så vidare, inte konstigt att man föll som en fura i sänghalmen. 


Idag överraskade frugan mig med att gå ut med våran jycke Dino på hans första pass, så istället gjorde jag i ordning frukosten deluxe med allt vad det innebär. Slutresultatet blev att alla blev nöjda alla blev glada och inget öga blev torrt. Känner jag henne rätt vilket jag såklart gör efter över 20 års äktenskap så får jag gå ut med jycken Dino återstoden av dagen, vilket inte är något problem för mig utan snarare ett ypperligt tillfälle att förena nytta med nöje."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...