17 april 2023

En av många små tankar: Ett hopp inom en snar framtid?

"Konstaterar att det vackra vädret försätter att härska att vara kung och drottning samtidigt, igår hade min region en av dom högsta temperaturerna i landet idag är det visst nåt liknande. Självklart är vi alla förtjänta av lite sol och värme, efter att ha gemonlidet värsta tänkbara vintern inklusive min egen svåra knäskada som grädde på moset. Idag avverkade jag min första arbetsdag på nästan 5 månader, så nu går jag på halvtid ett bra tag framöver vilket känns helt okej i sammanhanget. Fortsätter träna så gått det går med både cykling och promenader, så inom en snar framtid hoppas jag vara i närheten av vad jag var före olyckan.


På jobbet är det nästan som vanligt förutom den naturliga strömmen av nya boende nya vikarier nya ansikten, men grundstommen är fortfarande densamma som förut. Naturligtvis blev det en hel del kramkalas bort ikring, vilket är helt naturligt eftersom man har jobbat där ganska länge. Frugan är på väg hem efter sin första dag på heltid, så hon kommer efterhand ju längre kvällen lider känna av tröttheten den kommer liksom smygandes in på en. Efter en helt och hållit överjävlig period av lika delar jämmer och elände, känns det enda någonstan att man börja komma in i en positiv fas igen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...