11 april 2023

En av många små tankar: Konsten i att få känna sig viktig?

"Funderar lite kring om att få känna sig viktig? Någongång i sitt liv ska man väl bannemig få känna sig viktig oavsett vad det är, personligen så har jag fått äran att få känna mig viktig ett par gånger i mitt liv. Det var vara små oansenliga saker som att gå ut med jycken Dino, eller att slänga soporna när frugan är trött eller vad fan som helst. Nu är man väl knappast av kunglig börd eller så, men som en vanlig gräsrot kan jag känna mig sjukt viktig alla dagar i veckan. Frugan håller som bäst på med ett viktminskningsprogram, så ikväll tänker hon slänga ihop en kalorisnål broccoligratäng, själv äter jag upp resterna av gårdagens överjordiska pyttipanna som jag tänker uppgradera med både chili och srirachasås. Het mat är en sann passion för mig och min kulinariska ådra.


Idag har vädret varit långifrån vackert utan istället så har det blåst fan själv med lite underkylda vindar i framkant. Meterologerna säger bestämt att våren kommer nästa vecka med temperaturer runt 20 plusgrader, äntligen kan man kanske på riktigt få njuta av den efterlängtade värmen. Så fort värmen kommer exploderar naturens prakt i full blom, men det är ju det här som vi har längtat efter en djävligt jobbig vinter. Ikväll spelar mitt hjärtlag Örebro ytterligare en viktig match i årets shl semifinal mot Skellefteå, hur det går i den matchen har jag inte den blekaste aning om? Det får vi veta efter slutsignalen, hjärtat säger såklart vinst men det logiska säger tyvärr någonting helt annat."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: I en elektrifierad värld?

"Värlen blir allt mera elektrifierad på gott och ont, på världens största bilmässa i Shanghai samlas hela bilvärlden under samma tak se...