14 april 2023

En av många små tankar: Livet kan svänga som en solkurva?

"Tänk vad snabbt livet kan förändras, ena dagen kärnfrisk andra dagen får man kanske en hjärnblödning som helt kullkastar ens trygga och välordnade liv. Från att ha gjort allt tillsammans med planeringar semestrar och så vidare, till att partnern blir helt beroenda av din insats vilket är ganska skrämmande. Personligen så har jag upplevt det scenariot på nära håll, men det är som frugan säger: Rätt som det är kan man själv hamna i den situationen, vilket jag inte ens vill tänka tanken på? För närvarande är man med full sprutt mitt uppe i livet med jobb med familjen sitt umgänge och intressen, men genom ett ögonblick kan allt det där förändras.


Som sagt i dag befinner vi oss i regnets tecken där det i stort sätt har vräkt ned större delen av dagen. Så vi får se om meterologerna har rätt i sin analys om morgondagen? Där det lovas sol värme och vårkänslor? Idag är det förövrigt sista skälvande dagen på min 4 månaders långa sjukskrivning, nästa vecka går man in i en halvtidssjukskrivning med arbetsträning och så vidare. På nåt sätt känns det helt okej att börja komma igång med den sociala verksamheten igen, dom här månaderna har varit i runda slängar stundtals ett rent helvete. Nu ser man äntligen det där berömda ljuset i tunneln, som man inte trodde fanns i början av skadeperioden där allt var nattsvart. Peppar peppar så har läkningsprocessen varit god, och hoppas så även i fortsättningen blir grymt tillfredställande. Man kanske inte kan börja springa maratonlopp så här i början men på sikt är allting det där fullt möjligt."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...