04 april 2023

Utdrag från dagbok: Det glimmar till på månens baksida?

"Igår var jag sjukt duktig? Varför dådå undras säkert i stugorna? Jo jag plockade fram sommarmöblerna och fixade till det andra på altanen. Sedan satte vi oss i solgasset och friterade oss i fejset, ärligt talat blev hudfärgen något färgat från blekvitt till gyllenbrunt på bara några par timmar. Hittills idag så har jag gått sammanlagt 5 km med gycken Dino, och faktiskt ringlade det ner snö dock inga större mängder men ändå? På min baksida är det som att befinna sig på månens baksida för där ligger fortfarande snön kvar, på månens framsida det vill säga entrén där börjar snön bli en minoritet vilket vi tackar för.


Till dagens lunch fixade frugan till Broccolisoppa med sting helt okej men inte mera? Frugan har fått för sig att vi skall börja äta mera soppor tanken är god som nån, men i min värld är jag så långt ifrån en soppmänniska som man bara kan vara. Är rakt igenom en köttmänniska som kan variera fritt mellan köttsorterna. Kanske är jag världens nu enda kvarvarnade neanderthalare, men jag kan åtminstone räkna till 10. På den stenade tiden var alla i stort sätt jägare, tills nån kom på att man kan ju fiska ockå. Sen har ju bara den kulinariska processen rullat på tills dagens datum. Apropå hunger så vill tonårsdottern ha en hamburgare, eftersom både frukosten och lunchen inte längre är färskvara"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...