10 april 2023

En av många små tankar: Sista dagen innan det normala?

"Sista skälvande dagen på påsken en påsk som mestadels har gått i frosseriets tecken. Ärligt talat så är jag helvetes trött på Janssons frestelsen köttbullarna dom många prinskorvarna med tillbehör, så nu skall det bli grymt skönt att bara äta vanlig hederlig mat igen. Med vanlig mat menar jag all annan mat än exempelvis Jansson och dylikt. Till och med en tallrik filmjölk kan vara magisk om stunden tillåter. Nästa veckan går man in i det normala igen med jobb med skola, för egen del så har jag 1 vecka kvar på min långtidsjukskrivning sedan går jag in i en period med arbetsträning. 


Vilket känns både obehagligt och behagligt på samma gång, men innest inne så visste jag att den här dagen skulle komma förr eller senare. Men nu är vi snart där efter över 4 månaders långt frånfälle. Till frukosten idag åt jag min sista sillfilé på länge min sista skinksmörgås vilket kändes skönt, i morgon går jag på mitt ordinarie frukostpaket igen med ostmackor juice och kaffe allt stabiliseras och ordningen återställs."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...