05 april 2023

Utdrag från dagbok: Hur som helst gick man vidare med allt?

"Hela jag strålar idag på grund av att jag har precis städat klar lägenheten med ett 1-2-3 projekt det vill säga damma dammsuga och våttorka, hela den processen gick som en näst intill perfekt pasodoble i lets dance. En gång i tiden kunde även jag dansa men oftast blev det som i Magnus Ugglas slagdänga jag dansar aldrig nykter, men hur som helst hade jag min storhet någonstans i discoperioden? Min kära hustru retar mig och påstår att jag har fastnat för gått i discoträsket, och är oförmögen att lära mig nya danser? Jag som trodde att discodansen, var den enda sanna dansen men ack så grymt fel jag hade. Känner kompisar som antingen har 2 högerfötter eller 2 vänsterfötter, men inbillar mig att jag i dom bästa av världar kan vara sjukt djävla dansant? Men det såklart vad jag själv tycker, eftersom jag både är jury domare och bödel i en och samma person.Med mottot: Hellre fria än illa fäkta."


Nu går vi med stormsteg in i påskhelgen med allt vad det innebär av häxor harar ägg god mat och dryck, självklart gör vi den här påsken traditionell i år liksom alla andra övriga år. Kom ihåg i begynnelsen att jag och polaren gick runt i mormors kvarter som påskagubbar någongång runt mitten av 60-talet och tiggde, men det var liksom första och enda gången. Har även varit en stjärngosse i lågstadiet men jag blev aldrig riktig människa efter den gången, kom ihåg att jag skämdes som en hund i den vita långklänningen så töntigt tyckte jag att det kändes. Man undrade vad dom coola brudarna tänkte och tyckte, troligtvis skrattade dom sig dubbelvikta av dom blotta uppenbarelserna? Tider som flytt tider som inte kommer tillbaka, men minnena kan ingen ta ifrån dig."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...