14 april 2023

En av många små tankar: I all det blöta hoppas solen skratta?

"En synnerligen blöt inledning på den här dagen, gick ut med jycken Dino runt 7 i morse och det regnade och det regnade. Troligtvis kommer det att stänka ned resterande av dagen, som kommer att bli den blötaste hittills? Idag är det fredag som blir min sista heltidssjukskrivning och frugans sista halvtidssjukskrivning, på måndag startar frugan upp med heltid medans jag kör på ett tag med halvtid. Efter snudd på ett halvår är man ute på banan igen, lite vacklande lite osäkrare lite fetare men självförtroendet är det dock inget fel på? På söndag spelar jag och sonen pingis, den första två timmars matchen sedan december förra året. Naturligtvis så kommer man vara sjukt ringrostig, men jag har förvarnat sonen att han kommer blir sjukt svettig när matchbollen slås in. Om det blir han eller jag som dunkar in det låter jag vara osagt?


Igår blev det fisk för hela slanten den ena delen bestod av gravad lax med hovmästarsås samt romsås, den andra delen bestod av fjällröding potatismos och romsås. Till det serverades ett friskt vitt vin därtill till dessert blev det glass och jordgubbar. Ikväll fredag blir det lite enklare med två sorters taco, en med kyckling en med köttfärs och allt det andra som hör till den rätten. Naturligtvis fortsätter vi med det vita vinet som verkligen fyller sin roll i sammanhanget. I morgon lördag väntas det komma in en svans av den kommande värmen, men jag tror inget förens jag själv får uppleva det fakumet."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...