02 april 2023

Utdrag från dagbok: Känslan att vinna är guldigt?

"Kan med gott samvete säga att jag inte alls blev lurad igår åtminstone vad jag vet? Det finns säkert nån i min omkrets som påstår att dom har lurat mig på ett eller annat sätt, men det kan jag varken dementera eller ens ifrågasätta? Kom ihåg när man var ung på 60-talet då lustigkurrarna på min svartvita rullande tvbild sa att, om du sätter på en damstrumpa på din tvburk så får du en färgtv hur svårt kan det vara på en skala? Hur det än är så blir man blåst åtmindstone någon gång i veckan det är jag helt övertygad om? Igår lördag blev man glad som en spelfågel när mitt hjärtelag Örebro krossade Skellefteå i den första semifinalmatchen av 7, det är alltid skönt att vinna första matchen som i det här fallet var en bortamatch. I min familj är sporten det självklara samtalsämnet, sedan kommer allt det andra som underarter.


Har fortfarande problem med mina ömmande benhinnor men det blir bättre för varje dag som går. Nästa vecka får jag promenera med hunden första delen av veckan, sedan har min fru semester troligtvis åker hon till blåkulla på torsdag? Förra året fick hon dock förhinder, av en eller annan orsak. Som sagt nu går man in i påskveckan med buller och bång, tack gode gud för att min tonårsdotter har växit ifrån påskakärringens måsten numera tycker hon att det är så töntigt och barnsligt. Alla växer vi upp nån gång vissa snabbare än andra, själv blir jag aldrig vuxen enligt min hustru men det får stå för henne"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ekon från gårdagens klang och jubel?

"Börjar smått på att repa mig från gårdagens klang och jubelförsällning, vi var hemma hos moster och hennes gubbe på middag där det ser...