16 juli 2023

En av många små tankar: Efter regn kommer gud vet vad?

"Regnet fortsätter att i stort sätt vräka ned och kommer så att göra återstoden utav dagen. Igår var vi på en traditionell marknad med gamla svärmor ett par mil utanför staden, men då sken solen ifrån en näst intill blå himmel? Tur att vi inte gick idag istället på den där marknaden, å andra sidan hade vi totalt skippat marknaden. Personligen tycker jag att det bara säljs krimskrams där, men frugan är som hon är hon älskar att strosa omkring och kanske stöta på släkt och vänner som hon inte sett på årtionden. Själv ställer jag upp för hennes skull, men jag fick med mig en påse marknadsnougat som plåster på såret. 


I morgon börjar äntligen min semester efter en säsong full av knäskador och annan problematik, första veckan kastar vi i ankaret och bara ligger och surfar på slapphetsvågen och bara har det bra. Det har man verkligen förtjänat som reklamen säger. Tonårsdottern har i stort sätt vänt på sin dygnsrytm, hon vaknar nån gång på eftermiddagen då vill hon ha brunch. Man minns själv hur det var, det där med och lägga sig tidigt fanns inte alls på världskartan".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...