18 juli 2023

En av många små tankar: Plötsligt kan allt vända?

"På den andra semesterdagen fortsätter blåsten att ställa till bekymmer, även dom supertunga regnmolnen åker fram och åter över himlavalvet som oroliga vilsna själar. Vad förväntar jag mig utav den här dagen då? Tja i stort sätt ingenting alls, det är bara jag tonårsdottern som sover till långt fram på eftermiddagen och såklart jycken Dino som förresten fyller 5 år idag. Frugan jobbar hela veckan ut, på ett sätt så har man det lugnt och skönt och får göra i stort sätt vad jag vill förstås inom lagens råmärken? Det mest kriminella som jag har gjort var när jag full skjutsade en ändå fullare polare på en tvivelaktig cykel över ett ödsligt city, dom enda som troligtvis hade något obehag utav den här resan var nog dom osaliga andarna? 


Över lag kan jag nog tycka att dom kriminella alltid har legat ett steg för herr och fru polis och deras kollegor? Sedan kanske det är dom osmarta som just sitter i buren där den råa kalla verkligheten till slut har kommit ikapp dom? Apropå vädret och framförallt det globala vädret så avlöser katastroferna varandra, är det inte extremt varmt så är det extremt blött. Nu för tiden finns det inget normalläge att luta sig tillbaka på. Förr visste man vad det skulle bli för väder, numera kan det opolitiska vädret snurra runt på en femöring och plötsligt byta skepnad."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...