21 juli 2023

En av många små tankar: Efter regn kommer vadå?

"Det kom en riktigt djävla regnskur för en stund sedan, typ att himlen öppnade sig allt blöta kom på en och samma gång. Frugan håller som bäst på med att komponera ett par maträtter som vi ska ha med oss, en pannbiff med lökrätt och en med köttfärssås. I morgon lättar vi ankare för att ta oss dit näsan pekar oftast pekar den mot vår vilja till västkusten konstigt? Spelar egentligen ingen större roll vart man åker, men visst så har man sitt smultronställe sin klara favorit som man oftast återkommer till. 


Känner en snubbe som aldrig återvänder till samma plats två gånger, men sällan jag därför att jag trivs dit vi ska. Eftersom man har jobbat på lager skitlänge så kan man det där med att packa och framför allt att packa rätt och riktigt. Efter så länge skaffar man sig en bra blick för packjobbet. I kväll tänker vi bara softa chilla och käka varma mackor med ost lök och tomater på, enklare än så behöver det ju knappast vara. Troligtvis kommer jag inte att skriva på ett tag framöver, men inte heller den detaljen kan jag lova fullt ut."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...