11 juli 2023

En av många små tankar: Semester?

"Ordet semester kan ha många innebörder, men för mig betyder det bara en sak? Det är i princip att inte göra ett skit på hela den utmätta lediga tiden, förutom sex drugs and rock'n'roll så är det endast sunt förnuft som gäller? Har haft många semestrar som man i princip har varit uppbokat mest hela tiden, och sånt suger skit nu för tiden då har man förhoppningsvis blivit både förståndigare och mognare och kanske lyssnar mer på kroppens signaler än man gjorde förr? Då körde man liksom på i all sin odödlighet och tyckte livet mest var stenkul, men så här i efterhand skulle man nog ha lagt in en lägre växel? Det är lätt att vara efterklok.


Man kanske inte alls är så där odödlig som man först trodde sig vara, men nu är man i stort sätt döende vid minsta försynta förkylning allt enligt frugans knastertorra analys? Till och med en cementerad He-man kan gråta floder om det vill sig illa. Personligen är jag inte heller så mycket för att gråta floder, men sist jag grät var vid nån begravning i en annan tid då gick det faktiskt åt ett gäng servetter vill jag minnas? Det fick dom allt se, de som inte trodde att jag kunde fälla en tår? Min kloka hustru säger att det är viktigt att gråta inte minns för helhetens skull, gör man inte det då är det något i mekanismen som inte stämmer till fullo?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Man gör i stort sätt vad som helst?

"Fortfarande är inte vädret någon höjdare, lite småkallt regn i luften och allmänt gråtrist. Trots det så har jag fixat med elkablarna ...