02 juli 2023

En av många små tankar: Bästa konfirmander?

"Idag så har man varit i kyrkan på konfirmation och dess avslut, dessa ungdomar har sedan 1 advent vänt ut och in på bibeln dess skrifter både fram och baklänges. Dessutom har dom varit på ett par läger för att göra det hela lite roligare? Min dotter började gå på konfirmation ett par gånger, men hon hoppade plötsligt av det var liksom inte hennes grej? Kan förstå henne för jag var precis likadan, det där med kyrkan var inte heller min grej. Men jag har klarat mig bra ändå i livet trots allt. Sedan åkte vi ut till deras villa och firade hennes konfirmation med buller och bång med kallskuret potatissallad och allt annat som hör till.


Min syster fick en cykel när hon konfirmerade sig det var hon värd, för jag hade redan en begagnad cykel som min morfar hade införskaffat mig för en behaglig summa. Efter ett par månader utan regn så kom äntligen regnet neddampandes från en gråspräcklig himmel, tydligen skall det regna i ett par dagar till. För att i slutet på denna vecka stabilisera sig. Säga vad man vill om regn men just för tillfälligt så var det välbehövligt. Denna här andra sommarmånaden har börjat med regn men efter det så blir det naturligtvis sol, dessa 2 ack så vikiga ingredienser är en förutsättning för både liv och ogräs"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...