21 juli 2023

En av många små tankar: Nu är dagen här?

"Snart är min första semestervecka slut attans vad fort det går, kanske är det så illa att ju äldre man blir desto snabbare går det? Då man var ung och viril då hade man all tänkbar tid i världen att chilla. Värdret fortsätter med otvingad frenesi att sabba min semester, värmen som var när man jobbade skjortan av sig har tyvärr inte kommit tillbaka den har säkert tagit semester och befinner sig någonstans i södra europa. Klart som korvspad att vädret spelar roll när man har semester inget snack om den saken, men det är ju alltid skönt med ett nödvändigt miljöombyte att kunna se andra saker än dom gamla vanliga hemmavid. Idag jobbar frugan till lunch sedan får även hon en välförtjänt semester, så ikväll tänker vi fira en smula med både god mat och dryck. 


Kom ihåg en av många semestrar då jag hade typ taskigt väder i fyra veckor, efter semestern kom högtrycket och låg som en flämtande matta resterande av sommaren. Det är som ett lotteri det är knappas vinst varje gång. När man själv hade sommarlov i begynnelsen då tyckte man att det aldrig regnade på somrarna, det var alltid mycket snö på vintrarna både vår och höst var som dom skulle vara? Nu för tiden får jag en känsla av att årstiderna flyter in i varandra och planar ut gränserna, det kanske inte alls är så konstigt det är väl nu som vi får ta del av konskevenserna av vår miljöförstöring?"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....