20 juli 2023

En av många små tankar: När skrattet stockar sig i halsen?

"Nu har man så landat i den fjärde semesterdagen och vad förväntar vi oss utav den då? Många frågor minst lika svarslösa svar det får bli som det blir? Vill vi pilla oss i naveln så gör vi det eller så skiter vi i det och tar oss en flaska bubbel i besrån, och tittar ledlöst på när silverfiskarna leker tafatt med allt och alla? Däremot i morgon ser det betydligt värre ut ur slapphetssynpunkt, då skall jag både dammsuga och våttorka det skall packas plocka in och ut och allt därtill. Allt det där visste jag redan om det var planerat, men idag skall jag bara njuta av den här dagen som bjuder på ett väder någonstans mellan halvbra och heldåligt? Tyvärr ser inte vädret bättre ut större delen av nästa vecka, då regnet dominerar där solen bara visar sig när den känner för det.Snacka om lotteri.


Lägg sedan till dom mörka molnen i horisonten så får vi nog en ganska komplett bild av den kommande veckans väder? Naturligtvis så är jag öppen för överraskningar åt det positiva hållet, för sämre än så här i min inledande semester kan det knappas bli? Möjligtvis om det snöade. Det tar minst en vecka för att varva ned att skaka av sig stressen och klä in sig i en lättsam semesterkostym, man släpper på tyglarna man sänker ribban även garden man låter skrattet få dominera helt plötsligt kan man eventuellt överrösta fåglarna med skönsång."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...