06 augusti 2023

En av många små tankar: Konsten att längta till något?

"Efter minst två veckors frånfälle från min ordinarie bostad så är vi äntligen hemma i kapärnaum igen, ett par veckor av blandat lust glädje och sorg. Där lusten har varit av olika valörer där glädjen emellanåt har slipprat igenom den blanka kala fasaden där sorgen har speglat sig i dom olika väderlekarna? Vad har man nu kvar att längta efter att längta till? Rätt som det är så sitter man planenligt där igen på den ekerklädda stålhästen och flåsar sig fram till det nödvändiga kneget. Snart har vi även den kommande hösten framför oss men först skall jag försöka att beta av den sista skälvande sommarmånaden med både en hägrande ispremiär ett jublande kalas och allsköna måbra situationer där emellan. 


Idag hotar dom poppiga tv meterologerna med att det skall regna sjukt mycket just i min region av alla andra djävla regioner, det påstås komma lika mycket regn under en dag som under 1 månad vilket får mig osökt att tänka i hårresande undergångstermer. Allt det där vi omger oss med kommer förr eller senare att gå åt helvete, frågan är bara när och inte om? Under den relativt ringa tiden det förväntas ta kommer jag hålla skenet uppe och inbilla mig att allt bara är bra, ett enkelt sätt att invagga sig i falsk säkerhet."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...