07 augusti 2023

En av många små tankar: Att spinna loss på blöta trådar?

"Fortsätter att spinna loss på den blöta tråden det regnar och regnar. Väderprognosen för den här kommande veckan är minst lika dyster som ett tragiskt begravningståg på bonnvischan, regnet fortsätter dock med sitt envetna djävulskap och kommer så att göra en tid framöver. Det övriga landet har även dom fått sin beskärda del med interna katastrofer som följd. I dag kommer döden vara betydligt mera aktivare än vad jag tänker vara, för jag tänker pausa med omedelbar verkan både städning tvättning trädgårdsarbete name it och andra jobb som kräver muskelkraft. 


Utan istället tänker jag ängna mig åt lite skrivanden i små försynta doser lite instick här och där, utan att för den skull överdosera det hela. Det är ju nu i skrivandets stund som man kan utföra allt det där andra man kanske annars inte hinner med. För i nästa vecka går det för närvarande kroniska ledlösa in i den kalla bista verkligheten, då får man än engång dra sitt strå till stacken. Eftersom jag är en höstmänniska så älskar jag såklart när mörkret faller tidigare, när delar av frugans gedigna samling av värmeljus tänds det är då jag njuter till fullo."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...