09 augusti 2023

En av många små tankar: I en uppgraderad resa?

 "Kan inte mer än att tycka det är en spännande tid vi lever i, där tekniken expanderar utmanar uppgraderas och förbättras mest hela tiden. Det gäller att vara alert på hugget och försöka hänga med i den turbolerande fasen, det som var modernt idag kanske inte alls är det i morgon? Bara under dom senaste 60 åren har man fått vara med om en fantastisk kreativ teknisk resa och ändå så är vi bara i början på någonting helt annat revolutionernade med AI som det mest spännande. 


I min barndom anpassade man sig till svartvit televison opolitiska bildrör med rullande bild och tvivelaktiga färgspektran med kassettband walkman och frontmatade videobandspelare, idag ser man dessa tingestar på museum men allt har sin tid. Vissa saker kommer tillbaka som typ vinylskivor, själv hade jag en fullgod samling vinylskivor som jag dock sålde. Numera har man spotify för det ändamålet, men visst saknar man känslan av att få sätta på en raspig vinylskiva men allt det där känns som forntiden som hedenhös. En svunnen tid då man hade långt hår stuprörsjeans drack löwenbrau och lyssnade på hårdrock och var allmänt hård och tuff."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...