06 augusti 2023

En av många små tankar: Ställen där bragder finns?

"Det var ett bra tag sedan som jag njöt så kopiöst som idag, Sveriges match mot USA i fotbollen var sammantaget som en skräckfilm med alla oväntade ingredienser i som till slut kulminerade i ett synnerligen rafflande straffdrama som Sverige gick segrande ur med nöd och näppe. För övrigt så har inte mitt liv idag varit som i en B-films betonad skräckrulle, utan mer som en yster dans på någon ödslig kobbe någonstans i ingenmanslandet. Där olika friska fläktar gemensamt rufsade om mitt kortklippta och solbleka hår. Fortfarande så har jag kvar havets salt på kroppen men frugan tycker ändå att jag behöver duscha av mig, tydligen gör min ohumana odör inte livet roligare för både hustrun och dottern? Medans jycken DINO funderar på vad som sägs, för tillfälligt är hunden som ett stort frågetecken och undrar om varför livet luktar gamal salt fiskmås? 


Är fortfarande grymt imponerad av vad dom svenska fotbollstjejerna har åstakommit idag, att så ut världsettan USA borde väl ända var en bragd bortom allt annat. Apropå bragd så vore väl ett svensk WM guld i fotboll vara som grädden på moset. Mina egna bragder under dom gågna två veckorna är lika få som obetydliga, kort sagt är det enda av värde då jag gjorde en spontan highfive med grannen som till slut lyckades göra en birdie efter mycket om och men. Frugan är iväg och köper ännu en ljuslykta dock inte till sig själv utan en present till en god vän, apropå ljuslyktor så kan vi snart möblera en mindre herrgård med dessa ting."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...