28 augusti 2023

En av många små tankar: I allt det osannolika?

"Förr eller senare leder majoriteten av alla samtal in på vädret, i dessa tider är vädrets makter ständigt återkommande. Regnkaoset kommer fortsätta att dominera vår verklighet i graderna galet mycket lagom galet och nästintill galet normalt? Sannolikheten att vädret skall stabilisera sig för tillfälligt är nästan obefintlig. Man får vara glad för det lilla, som idag då en gnutta solsken smög sig otippat in emellan regnkaos attackerna. Igår kom vi hem efter en veckoända på västkusten där vi gjorde lite av allt, i stort sätt blev det 70 procent regn och resten vart uppehåll. Man visste inte om man skulle skratta eller gråta? 


Än engång får man vara glad för det lilla som bjuds. Nu har det gått så långt att regn börjar kännas normalt och det känns ganska skrämmande. På väg hem åkte vi igenom vattenfyllda åkersmarker, vägar som omdirigeras pågrund av översvämning på sikt kommer matpriserna att chockhöjas pågrund utav taskig skörd. Vilket kan få katastrofala konsekvenser för dom som redan nu ligger på gränsen och kämpar för varje krona, i och med detta kommer marginalen om man nu hade någon helt att försvinna? Tyvärr så ser prognoserna för framtiden väldigt dystra ut, vi får verkligen hoppas att det kan komma någonting gott ur det här sjukt jobbiga läget?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...