16 augusti 2023

En av många små tankar: I morgon är en annan dag?

"Ännu en dag avklarad i vår herres hage, en dag med blandad kompott således lite av varje. Även idag har det regnat men kanske inte lika mycket som man är van vid? I morgon påstår dom att den inte skall regna över huvudtaget, men det tror jag vad jag vill på? Sedan lär det komma in ett sjuhelsikes oväder igen till helgen troligtvis på söndag? Man får aldrig liksom vara glad hela tiden, alltid är det något som djävlas i det här fallet är det regnet som spökar till det. I dag är det onsdag och lill-lördag som jag brukar säga då får man ta sig ett par glas av valfri dryck, vilket jag knappast säger nej till. Personligen så är jag uppfostrad till att alltid ta emot saker att aldrig säga nej, men sedan beror det såklart på vad det är? 


Bjuder dom på bärs så är jag aldrig omöjlig, men skulle dom bjuda typ på surströmming där går min smärtgräns på vad som är rimligt? Frugan har semester hela veckan ut då passade hon på idag att bjuda hem sin gamla mamma, dom är båda lika galna i surströmming så det är en djälva tur att jag har börjat jobba. Min dotter blev lovad en viss summa om hon åt en stackars rutten fisk, men efter någon tugga tackade hon för sig och nästan stoppade fingrarna i halsen. Själv hatar jag surströmming alla dagar i veckan, så jag om någon kan förstå hennes äckelkänsla. Får inte frugan bättre andedräkt till kvällen, då får hon fan ligga på soffan det är ord och inga visor."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...