10 augusti 2023

En av många små tankar: När ens ledighet försvinner?

 "Snart är även min utmätta ledighet ett minne blott en fotnot ett avtryck endast ett par dagar kvar i friheten, en tid som minst sagt har varit synnerligen varierad både i det vädermässiga samt på andra olika existensiella plan. En både turbulent och svinnlande tid där ens dagar har varit som i ett parti poker...win win or loose loose? Personligen så klagar jag inte därför att jag vet att andra inte ens får någon ledighet att tala om av en eller annan orsak? Jag vet själv i början av min karriär att man var tvungen att jobba när dom ordinarie hade semester, så det dröjde liksom tills man själv hade tjänat in sin ledighet men det är så för alla i begynnelsen. 


Vädrets makter kan man knappast göra någonting åt utan bara anpassa sig efter dess nyckfullhet, regnar det tar man paraply okej skiner solen smörjar man in sig i solskyddsfaktor hur svårt kan det vara? Sedan kan man såklart tycka att sommaren mest har varit skit men visst fanns där ljusglimtar, och det är just dessa livgivande ljusglimtar som man måste ta med sig när vinterns makt till slut slår sina käftar kring oss. Ett stort plus har varit att man har kunnat typ nästa varje dag badat i salta havets läkande våg, bara en sådan grej gör livet värt att leva vidare."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...