20 augusti 2023

En av många små tankar: Om dagen efter?

"Gårdagen bjöd på ett strålande väder så vårt inbokade kräftkalas blev väldigt lyckat, med kräftor såklart med gratinerade havskräftor självfallet räkor med små västerbottenpajer i stora krustader med både kräftröra chili cheese olika heta ostar stora kapris och olika oliver för dom som tycker om sånt? Personligen avskyr jag både kapris och oliver alla dagar i veckan, små kapris är dock helt okej i wienerschnitzeln. För någon timma sedan blev vi slash jag klara med 100 meter häck klippning i värsta regnet, ett digert jobb för mig medans damerna i vår huskropp räfsade ihop allt i svarta sopsäckar. Ett fungerande lagarbete där dom olika delarna gjorde det som dom skulle, för tillfälligt känns mina armar som två svampiga spagettisnören som är ostyrliga där känseln i stort sätt är obefintlig. 


Det är resultatet av att par hårda timmars jobb med den elektriska häcksaxen i olika låga höga ställningar. Det är sjukt mentalt jobbigt att börja, men är en stor skön befrielse när man sedan ser det goda resultatet. Vi klipper den extremt långa häcken 2 gånger om åren, nu har den vuxit upp till en bra nivå så nu fungerar den både som insynsskydd och bullerdämpare. Nu blir det till att lägga sig i det hemvanta pardiset och kolla in andra dagen av friidrotts-WM."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...