07 augusti 2023

En av många små tankar: I bland skruvade världar och grannar?

"I vår allt skruvade värld gäller det att vara om och kring sig, kanske mer nu än man någonsin har varit förr. Man kan knappt lita på sin närmsta granne längre, eller så litar man för mycket på grannen att man själv lurar in sig i fällan? Dom kriminella elementen blir allt mera sofistiferade, i stort sätt kan dom gå över lik för få det som dom vill ha. Numera klär sig brottsligheten i flotta kostymer kan hantera sina spärrar och rör sig världsvant genom kontinenterna, förr kanske dom stack ut mera från massan numera är dom en del utav massan dom smälter in fast med ett annat mörkare syfte. När jag själv var ung så visste man vem som var brottsling för sånt märktes lång väg, idag hittar dom nya mediala vägar med dagens teknik för sina onda handlingar. Brott skall naturligtvis inte löna sig man ska inte kunna skaffa sig flotta utbildningar i fängelset, så är det bara? 


Dom kriminella gör upp med vapen mitt bland vanliga svensson och rätt som det är kan en förlupen kula träffa just dig, kanske har man rent utav oturen att vara på fel plats vid fel tillfälle? Peppar peppar så är man lyckligt förskonad av att inte vara i skottgluggen, men varje dag är inte den andra lik? Apropå det där kommande regnkaoset som troligtvis skall dra in så avvaktar den, men himlen mörknar den tornar upp sig allt mera och tempen ligger runt 22 plusgrader vinden börjar allt mera att vina och tjuta runt husknutarna. Kanske är det bara en tidsfråga innan just det helvetet bryter loss?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...