22 augusti 2023

En av många små tankar: Kors i taket?

"Kors i taket det har faktiskt inte regnat idag åtminstone inte på min beskärda plätt utav universum? I Budapest är det å andra sidan exstremt varmt, så djävla hett att arrangörerna har blivet tvingade att senarelägga vissa försöksheat. Det är ju faktiskt så att vi är mitt inne, i den värsta tänkbara klimatförändringen som tänkas kan. Problemet på sikt kan vara om golfströmmen den ack så viktiga får för sig att plötsligt ändra riktning, då kan det liksom vara kört för våran del av världen? Medeltemperaturen i världshaven har ökat dramatiskt på kort tid att det har slagit ut flera arter, kort sagt så håller allt det vackra på att gå rent åt helvete. 


Det man inte vet om blir det i morgon eller några år, men i den här hastigheten kan kalset redan vara slut innan det har börjat? Någonstans måste man ändå försöka vara optimist fast man för närvarande befinner sig i en falsk trygghet. Friidrotts-WM gör att man glömmer bort eländet för en stund, och kan få unna sig att njuta av dom svenska framgångarna. Dessutom pågår försäsongsmatcherna i hockeyn vilket också är sjukt skojigt, mitt uppe i allt pågår även dom svenska fotbolls divisionerna som bäst. Så här i brytningstiden mellan sommar och höst är det många sporter som slåss om tvtiderna."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...