14 augusti 2023

En av många små tankar: När regnet tar över alltet?

"Det helvetiska regnet har tagit tillfällig fikapaus i vår herres hage, medans helvetet fikar ser jag himlen börjar få en allt mer stålgrå nyans. Kan ge mig fan på att det kommer att braka loss igen inom kort, fastän väderapps helvetet säger att det skall börja stråla ned nåt skit någongång i morgon?  Man kan verkligen fråga sig hur många helvetiska regndroppar finns det egentligen? Svaret på den frågan är nog minst lika flumluddig som hur många kameler finns det på Mars? På mitt kneg hade vissa delar svämmat över, så fastighetsskötarna hade häcken full i morse att länspumpa ut skiten. 


En av killarna började första dagen efter semestern med att typ i 10 timmar länspumpa ett hissschackt som var dränkt till bredden? Kul start förresten? Själv började jag att ringa runt respektive enheter och berätta läget i byggnaden, så kan det vara när moder natur sätter den jobbiga sidan till då kan allt hända? Hela den här överdjävliga månaden har varit som en enda stor regnorgasm, hur kul är sånt egentligen på en skala? Nu är ju den här sommaren så gott som över och hösten börjar snart ta över den dyblöta stafettpinnen, hoppas bara hösten kan bjuda på fina färgsprakande dagar utan det där helveteiska regnet skall sabba helheten?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...