12 augusti 2023

En av många små tankar: På den sista versen?

"Hösten är redan här det märks på luften på lukterna på regnet som vägrar sluta, det märks på dom påpälsade människorna men även på dom som vägrar klä på sig långbyxor vilket jag är en av dom. Igår fick vi faktiskt unna oss ett par timmars lyx i solen och rejält gotta oss, vilket kändes som om det var bland dom sista gångerna under sommarsäsongen? Sedan kommer sommaren in i en sorts andra andning med både värme och andra glädjeämnen. Regnet fortsätter att falla och kommer så göra större delen utav den här dagen, på ett sätt känns den här blötan onormalt eller så är det bara konsekvenserna av dom negativa klimatförändringarna? 


Hur det än är så känns den här typen av väder endast jobbig, men det är kanske så här vi får finna oss i framöver? Det stora glädjeämnet var när dom svenska fotbollstjejerna med nöd och näppe besegrade Japan, så nu spelar vi semifinal mot Spanien på tisdag. Det kan såklart gå hur som helst men hittills så har vi haft marginalerna på vår sida, magskänslan säger dock att nu är det vår tid att bli världsmästare i damfotboll. Medans herrlandslaget fortsätter att fritt falla i världsrankningen, snart är vi nere och brottas med dom andra blåbärsnationerna vilket inte alls känns helt okej."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Om den saliga blandningen?

"När jag vaknade denna söndag så både det snöade och regnade i ett kaosliknade tillstånd, herregud tänkte jag i mitt stilla sinne inte ...