06 augusti 2023

En av många små tankar: Carpe diem?

"Rätt som det är kan allt det där som vi tycker är högst normalt plötsligt förändras, från positivt till negativt på bråkdelen av någon mikrosekund? Det vi kanske gjorde idag kanske vi inte alls kan göra i morgon? Allt det där beror på både inre och yttre omständigheter på tillfälligheter både lyckliga och olyckliga? I dom flesta fallen har vi inte ens en susning om vad som väntar oss, sedan finns det tillfällen som vi brottas med innehållet i timglaset om den tid vi inte kan råda över. Alla dom där teorierna beror såklart på om vi får ha hälsan kvar att vårt land inte dras in i nått djävla onödigt krig att ekonomin består som förrut? 


I dagsläget så flyter allting på som det brukar göra inga konstigheter alls, men som jag sa så kan det komma en dag då allt det där normala blåser bort som en virvelvind? Molnen börjar mörknas och luften drar ihop sig nu är det bara en tidsfråga innan det myckna regnet börjar? Världen runt omkring oss är fortfarande i gungfly där det normala drastiskt har förändrats som svåra skogsbränder ödestigra översvämningar, valar som gemensamt går mot en kollektiv död viktiga havsströmmar som plötsligt efter miljontals år ändrar riktningar. I dagsläget njuter jag av återstoden av min ledighet plötsligt kan även den försvinna, det gäller att leva i nuet och fånga dagen här och nu."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...