12 augusti 2023

En av många små tankar: Det där om nitlotter?

"Beundrar dom som aldrig klagar dom som aldrig någonsin gnäller på saker och ting, inte ens nämner något om detta överdjävliga väder som vi för närvarande har. Personligen så är jag känd för att inte heller klaga på någonting alls, men jag måste ändå klaga över att den här ledigheten har varit den djävligaste någonsin i mannaminne? Man har verkligen dragit värsta tänkbara nitlotten, så är det bara? Men å andra sidan har det endå varit skönt med ledigheten man har passat på att gjort helt andra saker än normalt, men visst är man helt beroende utav vädrets makter. 


I vårt närområde pågår det en ungdomsturnering i fotboll, eller rättare sagt ett en heroisk gyttjebad utan dess like. Eftersom dom inte spelar på konstgräs så blir det som det blir, dom som gräver mest i gyttjan vinner eller inte alls? Alla regnklädda föräldrar som tappert står där och kollar in sina barn som fajtas på en leråker är beundrandsvärd en stjärna i kanten skall dom ha. På nåt sätt finns det inget dåligt väder för dessa människor? Kom ihåg en gång på västkusten då vi bodde granne med ett par som grillade i ur och skur, enligt mannen så finns det inget dåligt väder utan bara dåliga paraplyn. Det ligger en viss poäng i hans teori."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...