17 augusti 2023

En av många små tankar: Vad är lagom ok?

"Herregud himlen öppnar upp sig idag inte för regn utan för sol man kan ju inte bli mer än chockad, idag har det faktiskt varit sjukt varmt nästintill olidligt vissa stunder rena smältdegen? Ok vi lever just nu i extremvädrets oplanerade nyckfullheter, där ena dagen kan det komma skitmycket djävla regn medans andra dagar kan solen bränna bort allt levande? Kanske är det så här som vi måste vänja oss vid oavsett om vi vill det eller inte, i en tid där det supersvenska k-märkta ordet lagom totalt har spelat ut sin roll? Inte fan vet jag? I ungdomen visste man definitivt var ordet lagom hade för innebörd, idag vet man inte ett djävla skit om någonting alls? 


Kanske är det så att vi just nu är inne i en negativ cykel spiral där allt går rent åt helvete, där den trenden inte upphörs förens nåt århundrande eller så? Eller så är mänskligheten ute och cyklar i det blå alltet och samtidigt famlar blint efter den där klyschiga nålen i halmbalen? Lika där, inte fan vet jag? Summan av den bittra kardemumman blir således att man bara kan vänta på att något globalt händer, sedan om det händer är det bra eller det dåligt det har jag i skrivandes stund inte den blekaste aning om? Sånt där står säkert skrivet bland stjärnorna?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...