20 augusti 2023

En av många små tankar: Vad är rätt eller fel för vem för vad?

"Sanningen kan vara nära dig men samtidigt sjukt långt borta, den kan vara sann för vissa men en ren och skär lögn för andra? Min sanning kanske inte är din sanning, å andra sidan kanske vännens sanning är någonting helt annat än vad du har hört? Skit samma, i dagens skruvade värld kan en lögn vara den enda sanningen som finns att tillgå och den förmodade sanningen är någonting som andra har snickrat ihop till sin egen fördel? Konspirationsteorierna virvlar som värsta hagelstormen, om man har tur kanske man kan snappa upp en flaga uns av en realistisk sanning men då kanske man måste veta vilken sanning man talar om varför därför? 


Vilket inte är så djälva skitlätt alla gånger? Ikväll har vi varken pratat om lögner eller sanningar hela som halva, utan vi har istället betat av typ 100 meters häckklippning i hällande ösregn. Där pratade vi inga lögner och inga halvsanningar och bara gjorde det vi skulle rakt av pronto liksom. Konsekvenserna av mitt häckklippande har varit bortdomnande armar skakande skelettdelar som rör sig utan att jag rör mig, men nu har jag till slut krypit ned i mitt fyrkantiga paradis med datorn på magen och allt är faktiskt frid och fröjd. Men ack den glädje som varar?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...