29 augusti 2023

En av många små tankar: När vargen inom mig äter blåbär?

"Många små tankar kretsar numera kring pensionen av naturliga orsaker, många andra bävar säkert för den dagen medans jag kommer att jubla inombords och säkert festa i dagarna tre? Men allt det där beror blandannat på om man slipper bli dement eller sängliggande i någon djävligt konstig sjukdom, som knappast någon har hört talat om? Personligen så har jag inga som helst problem vad jag skall hitta på, då jag varken är översocial vill trängas i smockfulla gallerior inte ens vistas på överbefolkade badstränder. Kort sagt så väljer jag själv vart jag vill hamna och i vilket sällskap, men innerst inne så är jag nog en ensamvarg med ett begränsat revir som hellre sitter på en grästuva i sjumilaskogen och äter blåbär till tonerna av dom dreglande vargarnas parningsrop. 


En gång i tiden så sa min morsa varför leker inte du med dom andra små barnen, då svarade jag henne att herregud skall jag leka med dom där morsgrisarna hellre leker jag tafatt med min svårfångade skuggbild. Naturligtvis så har även jag en bästis en riktig polare som jag känt sedan tidig barndom, våran relation har alltid varit sparsmakad men vi träffas nog någon gång vart annat år i bästa fall? Personligen så har jag aldrig varit beroende av kompisar i den meningen, jag är nog inte den typen men när vi väl träffas går vi på krogen och lever rövare såklart inom lagens råmärke."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När brödkaveln talar sitt tydliga språk?

"Funderar lite kring vår kroppsliga energi om hur man utnyttjar den på bästa möjliga sätt? I mitt fall nu när jag råkar ha en ledig dag...