27 april 2024

En av många små tankar: Allt handlar inte om väder?

"Jycken Dino krafsade gnällandes på min säng strax efter klockan 5 i morse han ville ute och pinka och göra annat igår var klockan 4, problemet är att han äter antibiotika för sitt öra och då blir magen i olag medicinen är även urindrivande. I morse möttes vi av ett ymnigt snöfallande duggregn och ett allmänt ogästvänligt väder, rent ut sagt var det ett rent djävla hemskt hundväder 2.0. Nu är det ju så att i min värld finns det inget dåligt väder bara dåliga kläder, dessutom måste man extremt stålsätta sig och gilla läget som är? Nu blir det en häktisk förmiddag med att snygga till bilen tanka den full och inhandla några väl valda produkter, sedan skall frugan ägna sig en stund åt sin gamla morsa. 


Medan jag själv skall ägna mig åt jycken Dino med lika delar promenader som soffhäng. Frugan skall garanterat åka en sväng till Robertssons charkuteri för att inhandla entrecote som blir dagens matmässiga glädjeämne. Helgerna är ack så viktiga för oss då vi värdesätter fridens liljor och gör så lite som möjligt på så lång tid som tänkas kan? Sedan kan i värsta fall frugan beorda mig till olika handlingar må det än vara, men slår man ut det hela så gynnar resultatet i slutändan båda parters intressen."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...