26 april 2024

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter hand övergick till ett finmaskigt totalt onödigt regn. Det verkar som om denna här våren är och blir den kallaste på sjukt länge, kanske är den där efterlängtade högtrycksryggen nästa vecka vårens räddning? Ingenting är sig likt längre åtminstone inte klimatmässigt, där det ena bakslaget efter det andra är mer regel än undantag. Kanske är det försent att försöka rädda den här världen, eller så kan moder natur med viss tvekan reparera sig själv som så många gånger förr? 


Allt det där är förvisso bara gräsrotsaktiga spekulationer, vissa kretsar tror mer om domedagen än andra? För egen del kan man bara hoppas på att det åtminstone inte går helt åt helvete? Äntligen fredag viskas det i korridorerna dessutom är det löning, där en del går till kvällens sushi och yakiniku och en annan del går till alkoholhaltiga drycker av olika slag även en och annan lakritsbit slinker också ned. Nu börjar vi så smått närma oss slutet på april, som i mina ögon har varit allt annat än underbart åtminstone vädermässigt"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...