07 april 2024

En av många små tankar: Det sägs att bollen är rund?

"Grattis säger jag till mig själv idag inte för att jag har blivit världsmästare i curling med det blev supergubbarna i Lag Edin, utan att jag faktiskt har städat köket från topp till tå och dessutom dragit på mig en elak sträckning i högerarmen. Summa summarum är att gamla gubbar typ som jag inte skall städa utan att först garantera min egna säkerhet? Statistiken säger att hemmet är den farligaste platsen att vistas i, om man nu inte räknar med att ligga som kanonmat i fronten av ett globalt världskrig? Idag skall vi vara lata och steka fläskkotletter och kokt potatis lite grönsallad, men igår var vi ännu latare då fick foodora äran att leverera maten lite lat har man lov att vara inom marginalen. Utanför mitt sovrumsfönster tränar dom fotboll i vårt kvarterslag, en samling entusiaster som samtliga drömmer om att sätta det avgörande målet i WM finalen. 


Själv spelade jag fotboll på korpnivå i ett osannolikt benknäckargäng som sparkade sönder motståndarnas benpipor före bollen, efter en synnerligen ojämn match mot stadens ledande blaska krockade jag med målstolpen i hög fart och blev groggy sen lade jag fotbollen på hyllan för tid och evigt. För att nu inte tala om min skridskokarriär som dessvärre slutade innan den äns började den blev både kort och intensiv? Idrotten har liksom musiken alltid varit en självklar del av mitt liv, även om jag själv inte har varit speciellt delaktig i den så brinner jag hjärtligt för dom flesta sporter. Tack vare mitt utvecklade bollsinne inbillar jag mig att bordtennisen trots allt har varit min sport genom alla åren inga förlorade bollar där inte?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...