02 april 2024

En av många små tankar: I väntans tider?

"Aprilvädret visar absolut sin allra värsta sida för tillfälligt med snö regn blask iskaos och storm, således inget optimalt väder att vistas i men så är det i april vilket är högst normalt för årstiden. Man blir lika överraskad varje år, fast det garanterat var likadant i fjol. Snöskiten måste hur som helst ned innan värmen får fotfäste så är det bara. Nu kan man med gått samvete bocka av påsken för i år som i det hela har varit traditionellt. Men nästa påsk tänker vi helt skippa den där djävligt tunga julmaten, och göra en mer lättare touch av samma tema vilket är ett trendbrott i sig själv. Nu har vi även gått in i sommartiden med allt vad det innebär, kanske går allting lättare bara ljuset och värmen blir bestående. Det enda som vi för närvarande väntar på är när dom skall sopa upp berget av grus, när man cyklar är känslan den samma som att ta sig fram på en levande rullstensås. 


Dessutom är gruset både vasst och förrädisk. Förutom att vänta på sopbilarna entre så väntar man även på semesterperioden, men först skall det både bli valborg första maj kristi himmelsfärd och midsommar. Eftersom jag inte har någon sugande längtan till golfbanorna, så längtar jag hellre på att tennisbanorna skall bli funktionsdugliga och såklart pingisen där jag och sonen än sålänge har väldigt hårda och tighta matcher. Vårt motto är som alltid, det viktigaste är inte att deltaga utan att vinna."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...