07 april 2024

En av många små tankar: Efter regn kommer sol?

"Himlen mörknar allt mera det gråa drar ihop sig för oväder, det väntas komma in en hel del regn under förmiddagen. Klimatförändringarna fortsätter att sätta sina spår runt om i Europa med diverse svåra översvämmningar, på nåt sätt känns det som om vi sitter fast i råttfällan och är helt beroende av andra krafter än männskligheten? Folk runtomkring mig är ständigt trötta är ständigt förkylda där immunförsvaret är så nedsatt att det tar lång tid att återhämta sig. Peppar peppar så har jag själv klarat mig hyfsat från förkylningar och annat, men visst det kan ju bara slå till som en blixt från klar himmel pang så ligger man där och jämrar sig. 


På tal om förkylningar så håller frugan på att återhämta sig som bäst efter en jobbig förkylningsperiod så vi får sig om hon kan jobba i morgon? Allt hänger på kroppens signaler som man sällan lyssnar på dessvärre? Desto äldre man blir desto viktigare blir det att lyssna på kroppens signaler. Som jag nämt förut så går man in i slutfasen av sitt långa arbetsliv och in i en ny era av sitt liv. Får man bara vara kroppsligt frisk och ha en funktionsduglig hjärna kan man leva i bästa fall i många herrans år till?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...