14 april 2024

En av många små tankar: Att känna sig blåst på konfekten?

"Snöflingorna ringlar sig sidledes ned pågrund av den hårda blåsten, himlen är både mörk kall och allt annat än gästvänlig. På min sedvanliga hundpromenad nu på morgonen, fick man brottas både med den hårda blåsten jycken Dinos oförmåga att gå ut och allt det andra som man tampas med. Kanske är det sånt klimat som framtiden förmår bjuda på, snart kan dom fyra årstiderna vara ett minne blott? Allt sånt där har hittills gått i cykler, mellan 14 och 1800-talet frös ofta floden Themsen till och den bistra perioden kallas även för lilla istiden. 


Tonårsdottern är just nu i skrivandes stund påväg till ännu en cheerleadingtävling, faktiskt ett under att hon överhuvudtaget kom iväg då hon mental har kämpat mot dom många nationella proven sluttampen av grundskolan om alla funderingarna om framtidens studier? Samtidigt som man själv kan konstatera att man är glad över att man har kommit så långt som man har gjort? Naturligtvis så har man själv gjort ett par felaktiga beslut som inte har varit speciellt genomtänkta, men på nåt vis så har man snirklat sig igenom den snåriga djungeln oskadd och med hedern i behåll vilket är det viktigaste i slutändan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Även solen har fläckar?

"Det synnerligen ostabila vädret fortsätter med regnvarningar under kvällen, det väntas komma in typ runt 30 mm regn och översvämmninga...