21 april 2024

En av många små tankar: Vårlooken?

"Om en stund har vi en gemensam städdag på vår gård, för oss är det första gången i det här området. På förra stället hade vi också gemensamma städdagar 2 gånger om året våren och hösten. Frugan lyckades perfekt pricka in en obligatorisk inspirationsdag på sitt jobb med föreläsningar med mera så hon slipper kratta löv prata skit och dricka kaffe. Men det här är ett bra sätt att komma nära grannarna och se vilka dom är, sånt kan ju vara både intressant och givande eller rent av skrämmande. 


Igår åkte sommarmöblerna fram ur sitt vinteride sedan grillade vi på kvällen, grillpremiären hade vi dock klarat av i januari då vi grillade korv på längden och tvären. Igår blev fläskkotletterna grillade även sparrisen och den råstekta potatisen tillagade, solen gjorde sitt bästa för att lysa upp tillvaron på det hela blev det en perfekt harmoniserad dag. Som sagt idag städdag i ett par timmar sedan cykla upp tillsammans med tonårsdottern till sin cheerleadingträning, frugan förväntas komma tillbaks till boet runt klockan 17 om allt går som det ska."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Från då till nutid?

"Nyheterna handlar mest om fångutväxlingen med Iran prinsessans svenska sommar och mediavåldets inverkan på tonåringarna. Våldet eskale...