06 april 2024

En av många små tankar: Det regnar och regnar?

"Vårvädret fortsätter dock att sätta käppar i hjulen för dom som längtar efter värmen. Igår snöade det så in i helvete mycket idag duggregnar det tappert, i morgon skall det bli varmt hur djävligt det än är så är det bara att gilla läget? En vacker dag när som har vädret bestämt sig för bli antingen eller ömsom sol ömsom regn den som lever får se? Har för första gången på mycket länge tagit mig en otippad tupplur nu på förmiddagen, det kan bero på följande saker som att jag har en begynnande förkylning i kroppen eller så behöver jag vilan eller så tar åldern ut sin rätt vilket man inte vill erkänna. 


I min stad fortätter knarket att flöda som aldrig förr brottsligheten breddar sina verksamheter och utanförskapet är värre än någonsin förr. På ytan ser allting bra ut men grottar man ned sig i ytterområdena så ser det riktigt illa ut. Mitt i all den hemska problematik hamnar den lilla försynta människan som jag räknar mig till i kläm. Efter 2 riktiga hundpromenader och 2 slangkorvar till frukost tänker jag bara chilla återstoden utav dagen, jycken Dino brukar alltid säga till när det är dags för nästa promenad. Känner jag han rätt så gnäller han till någonstans efter 16?"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Bland lunk och lata dagar?

"Nästa vecka skrider vi emot midsommarhelgens öden och äventyr, en helg som kan innehålla precis allt mellan himmel och helvete? En äkt...