09 oktober 2022

Allt står att läsa mellan raderna?

Även idag söndag har vi Brittsommar med soligt väder en smula kallt med hög och klar luft, har nu på morgonen hunnit med en knapp timmas promenad med jycken Dino fixat det sista på altanen och lite trädgårdsarbete nu tänker jag inte göra ett dyft mera återstoden av dagen. Tonårsdottern https://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/barn-och-familj/tonaring/tonarsforalder ligger fortfarande i sängen och drömmer tydligen kom hon inte i säng förens runt klockan 3 på morgonen, minns själv hur det var när man var tonåring med sena tider och annat? Så här i efterhand kanske jag var allt för besvärlig för mina föräldrar, men det är ingenting som dom har sagt till mig jag kunde läsa mellan raderna men jag förstod det? 

Peppar peppar hade jag turen eller lyckan att inte halka in i dåliga sällskap utan jag höll mig på min kant med mina trygga polare, idag är gänget på den dåliga sidan lätträknade en efter en föll dom ut det sociala nätverket med droger och annat skit. På tal om annat så skall det bli intressant hur elbolagen kommer att agera när vinterkylan slår på stora trumman, det ryktas om att dom tänker stänga av elnätet med jämna mellanrum och frugan hotar med att införskaffa en vevradio i nödsituation? Kanske skärmar man sig med automatik från den där rädslan för krig och nödår, kanske invaggas man i en trygg mental säkerhet men rätt som det är kanske vi hamnar i en situation som vi inte kan ta oss ur vilken jävla mardröm i så fall?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: På tal om det vädermässiga?

"Nu på morgonen kom det in en skvätt blötsnö som om vi ville ha det? Ner kom det i vilket fall som helst till mångas förtret, som efter...