02 oktober 2022

Någonstans i mitten är en bra punkt?

Regnet står som spön i backen till och med jycken Dino tvekade innan han följde med ut på morgonpromenaden. Inte ens ett hundväder är han intresserad av, som sagt hösten är här för att stanna nu kan det bara bli värre. Min problematik med cykeln fortsätter att gäcka mig, har bara fått igång 1 växel av 7 så jag får nog lämna in stålhästen för växelinställning. Gårdagens överdådiga Janssons frestelse var i världsklass med riktig grädde och hela baletten, till lunch blir det resterna av den gudabenådade rätten det vattnas redan i munnen på mig. Även gårdagens shl match gick i min favör men hela tillställningen gick till straffar som vi vann vi hade 3 poäng till någon minut kvar av ordinarie tid men vi fick nöja oss med 2 pinnar vilket var bra. 

Även fotbollen går bra från ett utsatt läge till en trygg plats någonstans i mitten, till nästa säsong blir det till att uppgradera laget med både det ena och det andra. Frugan håller på att förbereda den strimlade kycklingen https://www.kronfagel.se/?gclid=CjwKCAjw7eSZBhB8EiwA60kCW9xGwHVWTGl7doXGghFYFMGVQAjEiU8bXzl_KdfCcJxYZ9sVXX4RDRoC-IIQAvD_BwE som blir till en gryta med ris eller potatis, från frestelsen till kyckling strimlor är steget inte långt. Återstoden utav dagen blir ett skrivande skapande helt fritt från manus mallar och konstgjorda ramar som vanligt blir det ett fritt kreativt flöde från hjärnans brinnande verkstad.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...