21 oktober 2022

I min värld växer inte bara blommor?

Utanför mitt fönster drog nyss förbi en enorm concord https://varldenshistoria.se/teknik/maskiner/concorde-flog-till-usa-pa-tre-timmar dock inte ett flygplan men väl en husbil, i det enorma ekipaget satt 2 ihopsjunkna pensionärer och såg kaxiga ut dom kanske har råd att se kaxiga ut? När jag blir pensionär eller om jag blir det? Så kommer jag knappast att ha råd med någon concord kanske inte ens att betala hyran? I min arbetsprofession kan man inte skära guld med fällkniv inte heller finns det utrymme till någon vidare löneökning heller sånt suger såklart? Idag är det fredag men även champagnens dag det tänker vi fira med att dricka vin käka knapriga kycklinglår och bara vara som vi är skapta. 

Det bästa med just fredagar är att när man stänger dörren om sig så släpper man jobbiga ord som jobb eller för den delen uträtta saker som chefen delegerar. I min värld tar man inte med sig jobbet hem man ligger inte heller sömnlös om nätterna och grubblar över typ arbetsuppgifter, istället drömmer man om Mallorca och hulahula tjejer som dansar förföriskt i solnedgången man sitter i en saltpinad solstol och dricker pina colada som om det vore hallonsaft.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu för tiden står träden fortfarande gröna?

Även en trotsig tonåring får krypa till korset med viss tvekan efter att ha varit ute större delen av dagen med skolans friluftsdag med skri...